Tuoteperheemme

Ilo on Jokilaakson Juuston kasvipohjaisten tuotteiden valikoima, jonka ensimmäiset tuotteet lanseerattiin 2007. Hummukset, kasvislevitteet ja cashewpohjaiset, juustotarjottimelle sopivat herkut Ilo Cashew Valkohome ja Ilo Cashew Blackie Mustapippuri ovat 100 % kasvipohjaisia, maidottomia, soijattomia ja gluteenittomia.

Jokilaakson Juuston Jokipoika-sulatejuustopalat ja kirkastettu voi, ghee, pakataan folioon ja kartonkirasiaan. Jokipoika-pakkauksesta on hyvä annostella leivän päälle reilu viipale tai pala, kun valmistat ruokaa. Kun et käytä kerralla kaikkea, maku säilyy foliossa hyvänä seuraavaan käyttökertaan.

Nacho & Taco -tuoteperhe on kehitetty meksikolaisen ruuan ystäville kotikokkauksen helpottamiseksi.

Jokilaakson Juuston Silva-sulatejuustot valmistetaan huolella valikoiduista juustoista, voista, sulatesuoloista ja mausteista perinteisillä resepteillä. Käytämme vain aitoja raaka-aineita, emme lisää tuotteisiin keinotekoisia aromeja. Maku on herkullinen!

Jokilaakson Juuston valikoimassa on perinteisiä juustoja, kuutioita ja raasteita, sekä uusimpana juustodippejä. Raasteilla loihdit maukkaan pitsan tai kuorrutat pataruuan, kuutiot taas sopivat salaattiin. Juustodippi vihannesten ja nachojen kanssa on helppo herkku naposteluun!