Ruskistettu voifudge

Ihana herkkupala on laktoositon makea tarjottava juhlapöytään tai omaksi iloksi.

Makean herkullinen kotitekoinen voifudge valmistuu ainoastaan muutamasta laadukkaasta ainesosasta. Jokilaakson Juuston Ruskistettu voi tuo tähän herkkuun oman ainutlaatuisen paahdetun voin maun.

Annoksesta saat tehtyä noin 40 pientä fudge-palaa 😋

Muistathan myös, että reseptiemme tulostaminen onnistuu helposti myöhempääkin hyödyntämistä varten.

Näitä aineksia tarvitset:

Valmistusohjeet:

1) Mittaa kattilaan ruskistettu voi, sokeri, siirappi, kerma ja vaniljasokeri.

2) Laita kattila levylle ja lämmitä seosta. Hämmennä varovasti muutama kerta pohjaa myöden, jotta ainekset sekoittuvat.

3) Laita lämpömittari kattilaan ja anna seoksen kiehua hiljalleen. Pidä kantta kattilan päällä puolittain, jottei liikaa nestettä haihdu keittämisen aikana. Lisää suola loppuvaiheessa.

4) Kun seos on 116 asteista, nosta kattila pois liedeltä. Anna jäähtyä n. 80-asteiseksi, älä hämmennä vielä tässä vaiheessa.

5) Kun seos on jäähtynyt, ala vatkata sitä sähkövatkaimella rauhallisesti. Vatkaa fudgea noin 5 minuuttia tai kunnes massa on hieman kiinteämpää ja mattapintaista.

6) Levitä fudge leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja anna jähmettyä kylmässä, mielellään seuraavaan päivään.

7) Leikkaa valmis fudge pieniksi kuutioiksi ja nauti hyvässä seurassa!

Resepti: Hanna-Malin Johansson/Mixtec


Tulosta resepti