Makean tuliset chili-suklaabrowniet

Herkulliset chili-suklaabrowniet vievät kielen mennessään!

Jokilaakson Juuston Ruskistettu voi soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös leivontaan.


Ihastu näihin chili-suklaabrowneihin, joissa maistuu chili, tumma suklaa sekä paahdettu ruskea voi. Tarjoa browniet esimerkiksi vadelmaisen kermavaahdon kera. Annoksesta saat noin 10 herkullista brownie-palaa 😋

Näitä aineksia tarvitset:


Chili-suklaabrowniet

Vadelmainen kermavaahto


Valmistusohjeet:

1) Sulata voi kattilassa, lisää suklaa ja sekoittele kunnes suklaa on sulanut. Lisää chilisiirappi voi-suklaaseokseen ja sekoita tasaiseksi

2) Vatkaa vispilällä kananmunat ja sokeri löysäksi vaahdoksi. Sekoita suklaaseos joukkoon. Lisää kaakao, perunajauhot sekä suola ja kääntele sekaisin.

3) Vuoraa n.  20 cm x 30 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Kypsennä brownie 180-asteisessa uunissa n. 20 – 30 min, sisus saa jäädä kunnolla pehmeäksi. Anna jäähtyä ja paloittele annospaloiksi.

4) Valmista vadelmainen kermavaahto. Mittaa ainekset kulhoon ja vaahdota.

5) Brownie vadelmaisen kermavaahdon kera on valmis nautittavaksi!

Resepti: Hanna-Malin Johansson/Mixtec


Tulosta resepti