Näitä aineksia tarvitset
- 600 g naudan jauhelihaa
- 1½ dl korppujauhoja
- 2 dl vettä (tai lihalientä)
- 1 sipuli hienonnettuna
- Jokipoika Gheetä eli kirkastettua voita kuullottamiseen
- 2 munaa
- suolaa
- 1 tl pippurisekoitusta
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 pkt Jokipoika-sulatejuustoa
Tee näin:
Kuullota sipuli pienessä rasvamäärässä läpinäkyväksi. Mittaa kulhoon neste ja korppujauhot, anna turvota hetki. Lisää sipulit, kananmunat, jauheliha ja mausteet. Sekoita taikina tasaiseksi. Muotoile 1/3 taikinasta soikea levy uunivuokaan. Nosta Jokipoika-sulatejuustopala levyn päälle. Muotoile lopusta taikinasta kansi ja taputtele mureke tiiviisti umpeen. Paista uunin keskitasossa 200 asteessa n. 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.
Jokilaaksonjuusto.fi käyttää evästeitä, joiden avulla parannamme nettisivujen toimivuutta. Evästeet antavat tietoa siitä kuinka käytät sivustoamme, jotta voimme jatkuvasti kehittää sitä entistäkin toimivammaksi.OkLue lisää evästeistä