Täyttävä nachopelti toimii illanistujaisten naposteltavana tai muutaman nälkäisen illallisena. Nachopelti on moderni klassikko eikä suotta. Ruoka on herkullinen, valmistuu helposti ja on myös helppo siivottava. Takuuvarma hitti!
Tämä nachopelti on raikas, tuhti ja mausteinen. Mausteinen jauheliha, raikkaat kasvikset ja aromikas Nacho&Taco -cheddarjuustodippi ovat täydellinen yhdistelmä.
Nachopellin voi myös helposti tuunata kasvisruoaksi käyttämällä mustapapuja jauhelihan sijaan tai vegaaniseksi käyttämällä mustapapuja jauhelihan sijaan ja Ilo Vegaanin Pizzamurua juuston sijaan ja Ilo Kauralevitettä ranskankerman sijaan.
Näitä aineksia tarvitset:
- 300 g tortillasipsejä
- 400 g jauhelihaa
- 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- Tacomaustetta, suolaa ja pippuria
- Puoli pakettia Jokilaakson Juusto Nacho&Taco -cheddarjuustodippiä
Lisää tuoreena pellin päälle:
- 1/2 punasipuli leikattuna ohuiksi viipaleiksi
- 1 tuore vihreä jalapeno leikattuna ohuiksi viipaleiksi
- 1-2 tomaattia kuutioina
- Avokado kuutioina
- 3 rkl ranskankermaa
Tee näin:
Lämmitä uuni 200 asteiseksi.
Kuumenna oliiviöljyä suuressa paistinpannussa keskilämmöllä. Lisää jauheliha ja valkosipuli ja paista, kunnes naudanliha on ruskistunut, noin 3-5 minuuttia. Lisää tacomauste, suola ja pippuri ja paista. Varmista, että jauheliha on kypsää.
Asettele leivinpaperilla vuoratun pellin päälle sipsejä, lihaa ja juustokastiketta. Toista.
Paista nachoja uunissa vain n. 6 minuuttia niin, että sipsit ovat saaneet hieman väriä ja juusto on lämmennyt.
Lisää pellin päälle tomaatti, avokado, punasipuli, jalapeno ja ranskankerma. Voit myös lisätä Nacho&Taco -cheddarjuustodippiä tässä vaiheessa jos haluat.
Tarjoile heti ja nauti!