Jokipojan sienipasta

Syksyn sienet maistuvat juustoisessa pastassa.

Valmistusaineet/Ingredients

4 annosta

  • 400 g Gnocchi kuviopastaa
  • 300 g sieniä
  • 1 iso sipuli
  • 1 rkl Jokipoika Gheetä eli kirkastettua voita
  • 1 pkt Jokipoika sulatejuustoa
  • 2 dl ruokakermaa
  • tuoretta timjamia tai muuta haluamaasi yrttiä

Tee näin:

Valuta sienet ja pilko sipuli kuutioiksi. Paista sieniä pannulla, kunnes neste on haihtunut ja lisää voi sekä sipulikuutiot. Kun sipuli alkaa olla läpikuultavaa ja lisää Jokipoika paloina sekä kerma. Kuumenna välillä sekoitellen, kunnes juusto on sulanut, lisää viimeiseksi timjami. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Annostele valutettu pasta lautasille ja kaada kastike päälle. Koristele annos yrteillä.


Avainsanat
Tulosta resepti