Jokilaakson Juuston syksyn 2023 uutuudet

Syksy tuo mukanaan Jokilaakson Juuston cashewpohjaiset uutuustuotteet Ilo-tuoteperheen puolelle.

Cashewpohjaiset uutuudet Jokilaakson Juustolta

Ilo Cashew Pudding High Protein Vanilla ja Ilo Cashew Pudding High Protein Choco Caramel

Uudet Ilo-proteiinivanukkaat tulevat markkinoille syyskuussa.  Ne ovat markkinoiden ainoat cashewpohjaiset proteiinivanukkaat. Jokilaakson Juusto valmistaa vanukkaat Jämsässä.

Vanukaspurkissa on 20 grammaa proteiinia. Lisäksi tulevat cashewpähkinöiden hyvät rasvahapot ja kivennäiset. Herkullinen vanukas sopii esimerkiksi välipalaksi treenien jälkeen niin vegaaneille kuin sekasyöjillekin.

Ilo Cashew High Protein Pudding Vanilla pakkauksessa
Ilo Cashew Pudding High Protein Choco Caramel pakkauksessa

Ilo Cashew Parm on herkullinen cashewpähkinöistä valmistettu raaste. Se on markkinoiden ainoa cashewpohjainen vastine parmesaanijuustolle.

Uutuus valmistetaan cashewpähkinöistä Jämsässä käsin pienissä erissä. Kaikki ainesosat ovat luonnollisia: cashew, inuliini, merisuola ja luontainen aromi.

Ilo Cashew Parmissa on vahva maku ja muruinen rakenne. Se lisää annokseen makua ja hyviä kasvirasvoja ja proteiinia. Ripottele raastetta pastaan, pizzaan, keittoihin ja salaatteihin.

Ilo Cashew parmesan pakkaustarra

Lisätietoja ja näytetilaukset:

Toimitusjohtaja
Esa Luomanperä
Puh. 0400 426187
Sähköposti: esa@jokilaaksonjuusto.fi

Jokilaakson Juusto on Jämsässä toimiva perheomisteinen elintarvikeyritys, joka valmistaa kasvipohjaisia Ilo-tuotteita ja juustopohjaisia tuotteita myös kaupan merkeille. Tehtaallamme on FSSC 22000- ja luomusertifikaatit.

www.jokilaaksonjuusto.fi
www.ilo.fi