Quesadillas

Herkullisen juustoiset quesadillat maistuvat illanistujaisten tarjottaviksi.

(4 hengelle)

  • 8 pehmeää vehnätortillaa
  • 200 g Silva kevätsipuli sulatejuustoa
  • 40 g pinaattia pilkottuna
  • 250 g kypsiä kanafileeviipaleita
  • 1 hienonnettu paprika, tuoretta korianteria
  • 150 g juustoraastetta

Levitä neljälle tortillalle sulatejuustoa, laita päälle pinaattia,
kanaa, paprikaa ja korianteria. Ripottele päälle juustoraaste.
Nosta loput tortillat päälle kansiksi. Paina tiiviisti
yhteen.

Paista quesadillat yksi kerrallaan pannussa keskilämmöllä,
molemmilta puolilta, kunnes pinta saa kauniin värin ja
juusto sulaa. Leikkaa quesadillat vastapaistettuina sektoreiksi.
Tarjoa heti.


Avainsanat
Tulosta resepti